Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2979
Title: | การพัฒนาช็อกโกแลตโดยใช้ไขมันเลียนแบบเนยโกโก้ที่ดัดแปรจากน้ำมันปาล์ม |
Other Titles: | Development of chocolate using cocoa butter-like far from modified palm oil |
Authors: | ธีรวัฒน์ ชูทอง บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | ช็อกโกแลต การผลิต;น้ำมันปาล์ม |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2979 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
241981.pdf | 421.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241981_app.pdf | 302.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241981_bibli.pdf | 69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241981_ch4.pdf | 87.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241981_ch3.pdf | 141.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241981_ch2.pdf | 129.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241981_ch1.pdf | 505.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241981_con.pdf | 94.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241981_ab.pdf | 93.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241981_ti.pdf | 33.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.