Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2977
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุภาวดี ฟูกุล | en_US |
dc.date | 2542 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:54:48Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:54:48Z | - |
dc.date.issued | 2542 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2977 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542 | en_US |
dc.format | (16) 122 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ซอส การผลิต | en_US |
dc.subject | ปลาทูน่า | en_US |
dc.title | ซอสปรุงรสจากโปรตีนปลาไฮโดรไลเตสจากหัวปลาทูน่าพันธุ์โอแถบ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
161206.pdf | 254.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.