Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2976
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นันทวรรณ ไชยเจริญ | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:54:48Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:54:48Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2976 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 | en_US |
dc.format | (18) 120 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แคโรทีนอยด์ | en_US |
dc.subject | แคโรทีน | en_US |
dc.subject | น้ำมันปาล์ม | en_US |
dc.title | สมบัติบางประการและความคงตัวของแคโรทีนอยด์ที่แยกได้จากน้ำมันปาล์มดิบดยวิธีสปอนนิฟิเคชัน | en_US |
dc.title.alternative | Some properties and stability of carotenoids separated from crude palm oil by saponification method | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
242001.pdf | 105.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242001_app.pdf | 585.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242001_bibli.pdf | 177.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242001_ch4.pdf | 41.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242001_ch3.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242001_ch2.pdf | 173.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242001_ch1.pdf | 791.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242001_con.pdf | 196.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242001_ab.pdf | 92.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242001_ti.pdf | 15.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.