Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2975
Title: คุณภาพการประกอบอาหารของเนื้อแพะและผลิตภัณฑ์เนื้อแพะบดเสริมด้วยไขมันหมูและเนยขาว
Other Titles: Cooking quality of goat meat and comminuted products supplemented with pork fat shortening
Authors: กนกอร อินทราพิเชฐ
วีระศักดิ์ สีหบุตร
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: เนื้อแพะ;เนื้อแพะ การวิเคราะห์
Issue Date: 2538
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2975
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
84519.pdf6.5 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons