Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2975
Title: | คุณภาพการประกอบอาหารของเนื้อแพะและผลิตภัณฑ์เนื้อแพะบดเสริมด้วยไขมันหมูและเนยขาว |
Other Titles: | Cooking quality of goat meat and comminuted products supplemented with pork fat shortening |
Authors: | กนกอร อินทราพิเชฐ วีระศักดิ์ สีหบุตร Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | เนื้อแพะ;เนื้อแพะ การวิเคราะห์ |
Issue Date: | 2538 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2975 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
84519.pdf | 6.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License