Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2974
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorวิภาดา ชัยจะโปะen_US
dc.date2542en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:46Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:46Z-
dc.date.issued2542en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2974-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542en_US
dc.format(14) 139 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectขนมปังen_US
dc.subjectขนมen_US
dc.subjectแครกเกอร์ปลาทูน่า การผลิตen_US
dc.titleการพัฒนากรรมวิธีการผลิตแครกเกอร์ปลาทูน่าen_US
dc.title.alternativeDevelopment on Processing of Tuna Crackeren_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
161234.pdf7.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.