Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2972
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก-
dc.contributor.authorณัฐพร รัตนพรรณ์en_US
dc.date2542en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:41Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:41Z-
dc.date.issued2542en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2972-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542en_US
dc.format(8) 93 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectขนมปัง การผลิตen_US
dc.subjectโปรตีนen_US
dc.titleการใช้พลาสมาสุกรในขนมปังen_US
dc.title.alternativeUtilization of porcine plasma in breaden_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
160749.pdf4.85 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons