Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2968
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorดวงรัตน์ นาคสดen_US
dc.date2538en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:33Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:33Z-
dc.date.issued2538en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2968-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538en_US
dc.format(12) 111 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectลูกชิ้นปลาหมึก การผลิตen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ประมงแช่เย็นen_US
dc.titleการผลิตและการปรับปรุงคุณภาพลูกชิ้นปลาหมึกแช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativeProduction and quality improvement of frozen cuttlefish ballsen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
84518.pdf5.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.