Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2968
Title: | การผลิตและการปรับปรุงคุณภาพลูกชิ้นปลาหมึกแช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | Production and quality improvement of frozen cuttlefish balls |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร ดวงรัตน์ นาคสด คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | ลูกชิ้นปลาหมึก การผลิต;ผลิตภัณฑ์ประมงแช่เย็น |
Issue Date: | 2538 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2968 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
84518.pdf | 5.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.