Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2966
Title: | การเปลี่ยนแปลงทางกายภาพและเคมีของผลิตภัณฑ์นมยูเอชทีระหว่างการเก็บรักษา |
Other Titles: | Physical and chemical changes of UHT milk product during storage |
Authors: | สุเพ็ญ ด้วงทอง บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | นมยูเอชที;สารอาหาร;นม การเก็บและรักษา;นม แง่โภชนาการ;นม มาตรฐาน;ปฏิกิริยาเคมี |
Issue Date: | 2542 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2966 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
170917.pdf | 207.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.