Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2966
Title: การเปลี่ยนแปลงทางกายภาพและเคมีของผลิตภัณฑ์นมยูเอชทีระหว่างการเก็บรักษา
Other Titles: Physical and chemical changes of UHT milk product during storage
Authors: สุเพ็ญ ด้วงทอง
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: นมยูเอชที;สารอาหาร;นม การเก็บและรักษา;นม แง่โภชนาการ;นม มาตรฐาน;ปฏิกิริยาเคมี
Issue Date: 2542
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2966
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
170917.pdf207.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.