Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุภารัตน์ เตี่ยไพบูลย์en_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:22Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:22Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2964-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format(20) 168 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำตาลโตนด การผลิตen_US
dc.subjectน้ำตาลโตนด จุลชีววิทยาen_US
dc.subjectน้ำผลไม้ การผลิตen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมน้ำผลไม้en_US
dc.titleผลของการใช้ความดันสูงและความร้อนต่อคุณภาพของน้ำตาลโตนดen_US
dc.title.alternativeEffect of high pressure and heat treatments on palm sap qualityen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
241437.pdf116.7 kBAdobe PDFView/Open
241437_app.pdf960.13 kBAdobe PDFView/Open
241437_bibli.pdf183.66 kBAdobe PDFView/Open
241437_ch4.pdf92.77 kBAdobe PDFView/Open
241437_ch3.pdf5.5 MBAdobe PDFView/Open
241437_ch2.pdf172.19 kBAdobe PDFView/Open
241437_ch1.pdf979.94 kBAdobe PDFView/Open
241437_con.pdf292.24 kBAdobe PDFView/Open
241437_ab.pdf105.39 kBAdobe PDFView/Open
241437_ti.pdf15.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.