Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2962
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรณิดา นิลวิเชียรen_US
dc.date2541en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:17Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:17Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2962-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541en_US
dc.format(11) 139 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectขนมกรอบ การผลิตen_US
dc.subjectอาหารว่าง การผลิตen_US
dc.subjectปลาตาโตen_US
dc.subjectอาหารขบเคี้ยวen_US
dc.titleการพัฒนาอาหารขบเคี้ยวจากปลาตาโตen_US
dc.title.alternativeDevelopment of fish snack from selar crumenopthalmusen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
164911.pdf156.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.