Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2961
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorภัทร ศักดิ์เพชรen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:15Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:15Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2961-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549en_US
dc.format(15) 128 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectการแยกด้วยเมมเบรนen_US
dc.subjectนาโนฟิลเตรชันen_US
dc.subjectน้ำปลาen_US
dc.subjectเกลือ การแยกen_US
dc.titleการแยกเกลือในน้ำปลาด้วยกระบวนการนาโนฟิลเตรชันen_US
dc.title.alternativeSeparation of salt from fish sauce by nanofiltrationen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
293061_app.pdf168.91 kBAdobe PDFView/Open
293061_ch4.pdf65.79 kBAdobe PDFView/Open
293061_ch3.pdf302.61 kBAdobe PDFView/Open
293061_ch2.pdf333.55 kBAdobe PDFView/Open
293061_ch1.pdf326.41 kBAdobe PDFView/Open
293061_con.pdf145.58 kBAdobe PDFView/Open
293061_ab.pdf94.03 kBAdobe PDFView/Open
293061_ti.pdf52.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.