Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2961
Title: | การแยกเกลือในน้ำปลาด้วยกระบวนการนาโนฟิลเตรชัน |
Other Titles: | Separation of salt from fish sauce by nanofiltration |
Authors: | ภัทร ศักดิ์เพชร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | การแยกด้วยเมมเบรน;นาโนฟิลเตรชัน;น้ำปลา;เกลือ การแยก |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2961 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
293061_app.pdf | 168.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293061_ch4.pdf | 65.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293061_ch3.pdf | 302.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293061_ch2.pdf | 333.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293061_ch1.pdf | 326.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293061_con.pdf | 145.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293061_ab.pdf | 94.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293061_ti.pdf | 52.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.