Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2961
Title: การแยกเกลือในน้ำปลาด้วยกระบวนการนาโนฟิลเตรชัน
Other Titles: Separation of salt from fish sauce by nanofiltration
Authors: ภัทร ศักดิ์เพชร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: การแยกด้วยเมมเบรน;นาโนฟิลเตรชัน;น้ำปลา;เกลือ การแยก
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2961
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
293061_app.pdf168.91 kBAdobe PDFView/Open
293061_ch4.pdf65.79 kBAdobe PDFView/Open
293061_ch3.pdf302.61 kBAdobe PDFView/Open
293061_ch2.pdf333.55 kBAdobe PDFView/Open
293061_ch1.pdf326.41 kBAdobe PDFView/Open
293061_con.pdf145.58 kBAdobe PDFView/Open
293061_ab.pdf94.03 kBAdobe PDFView/Open
293061_ti.pdf52.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.