Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2959
Title: | การใช้เนยโกโก้เทียมทดแทนเนยโกโก้สำหรับผลิตภัณฑ์เลียนแบบช็อกโกแลต |
Other Titles: | Use of cocoa butter substitute for production of chocolate-like product |
Authors: | ณัฐยาวรรณ พิชัยยุทธ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | เนยโกโก้เทียม;ช็อกโกเลต การผลิต |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2959 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
241014_app.pdf | 310.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_bibli.pdf | 161.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_ch4.pdf | 51.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_ch3.pdf | 542.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_ch2.pdf | 131.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_ch1.pdf | 2.28 MB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_con.pdf | 102.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_ab.pdf | 57.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_ti.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.