Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2958
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ชิ้นมังคุดแช่เยือกแข็งโดยวิธีไอคิวเอฟ |
Other Titles: | Development of frozen mangosteen segments by Individual Quick Freezing |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร พรพงษ์ สุทธิรักษ์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | มังคุด การเก็บและรักษา;ผลไม้ การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2540 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2540 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2958 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
204889.pdf | 6.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.