Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2957
Title: | การสกัดและคุณสมบัติของเอนไซม์จากพืชที่ทำให้นมจับตัวเป็นก้อนและการประยุกต์ใช้ |
Other Titles: | Extraction and characterization of milk clotting enzymes from plants and their application |
Authors: | บุษยา ขุนแผ้ว คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | เนยแข็ง การผลิต;สารสกัดจากพืช;น้ำนม |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))-- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2957 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
242641.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242641_app.pdf | 191.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242641_bibli.pdf | 109.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242641_ch4.pdf | 62.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242641_ch3.pdf | 663.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242641_ch2.pdf | 189.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242641_ch1.pdf | 442.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242641_con.pdf | 103.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242641_ab.pdf | 82.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242641_ti.pdf | 54.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.