Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2957
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorบุษยา ขุนแผ้วen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:07Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:07Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2957-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))-- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format(14) 134 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเนยแข็ง การผลิตen_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.subjectน้ำนมen_US
dc.titleการสกัดและคุณสมบัติของเอนไซม์จากพืชที่ทำให้นมจับตัวเป็นก้อนและการประยุกต์ใช้en_US
dc.title.alternativeExtraction and characterization of milk clotting enzymes from plants and their applicationen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
242641.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open
242641_app.pdf191.56 kBAdobe PDFView/Open
242641_bibli.pdf109.16 kBAdobe PDFView/Open
242641_ch4.pdf62.08 kBAdobe PDFView/Open
242641_ch3.pdf663.53 kBAdobe PDFView/Open
242641_ch2.pdf189.05 kBAdobe PDFView/Open
242641_ch1.pdf442.94 kBAdobe PDFView/Open
242641_con.pdf103.89 kBAdobe PDFView/Open
242641_ab.pdf82.4 kBAdobe PDFView/Open
242641_ti.pdf54.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.