Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2951
Title: | ผลของระดับการกำจัดหมู่อะซิทิลและน้ำหนักโมเลกุลของไคโตแซนจากเปลือกกุ้งกุลาดำต่อสมบัติการเกิดอิมัลชัน |
Other Titles: | Effect of degree of deacetylation and molecular weight of Chitosan from black Tiger shrimp shell on emulsifying properties |
Authors: | สุวดี อุสาหะ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | อิมัลชัน;อาหาร การเก็บและรักษา;ไคโตแซน;เปลือกกุ้ง |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2951 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
286124_app.pdf | 155.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_bibli.pdf | 113.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_ch4.pdf | 83.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_ch3.pdf | 781.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_ch2.pdf | 119.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_ch1.pdf | 345.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_con.pdf | 74.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_ab.pdf | 79.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_ti.pdf | 183.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.