Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2951
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุวดี อุสาหะ | en_US |
dc.date | 2549 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:53:52Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:53:52Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2951 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 | en_US |
dc.format | (10) 83 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อิมัลชัน | en_US |
dc.subject | อาหาร การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ไคโตแซน | en_US |
dc.subject | เปลือกกุ้ง | en_US |
dc.title | ผลของระดับการกำจัดหมู่อะซิทิลและน้ำหนักโมเลกุลของไคโตแซนจากเปลือกกุ้งกุลาดำต่อสมบัติการเกิดอิมัลชัน | en_US |
dc.title.alternative | Effect of degree of deacetylation and molecular weight of Chitosan from black Tiger shrimp shell on emulsifying properties | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
286124_app.pdf | 155.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_bibli.pdf | 113.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_ch4.pdf | 83.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_ch3.pdf | 781.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_ch2.pdf | 119.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_ch1.pdf | 345.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_con.pdf | 74.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_ab.pdf | 79.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286124_ti.pdf | 183.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.