Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2947
Title: การใช้ประโยชน์จากเปลือกกุ้ง ไคติน และไคโตแซน เพื่อพัฒนาบรรจุภัณฑ์ย่อยสลายได้
Other Titles: Use of shrimp shell, Chitin and Chitosan for development of biodegradable packaging
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
สมเกียรติ ดิษฐแก้ว
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: บรรจุภัณฑ์ การผลิต;ไคติน;ไคโตแซน;เปลือกกุ้ง
Issue Date: 2544
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2947
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
211919.pdf7.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.