Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2947
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorสมเกียรติ ดิษฐแก้วen_US
dc.date2544en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:48Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:48Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2947-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544en_US
dc.format(14) 117 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectบรรจุภัณฑ์ การผลิตen_US
dc.subjectไคตินen_US
dc.subjectไคโตแซนen_US
dc.subjectเปลือกกุ้งen_US
dc.titleการใช้ประโยชน์จากเปลือกกุ้ง ไคติน และไคโตแซน เพื่อพัฒนาบรรจุภัณฑ์ย่อยสลายได้en_US
dc.title.alternativeUse of shrimp shell, Chitin and Chitosan for development of biodegradable packagingen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
211919.pdf7.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.