Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2945
Title: | กรรมวิธีการผลิตปลาทูน่าความชื้นปานกลางในซอสถั่วเหลืองปรุงรส |
Other Titles: | Production of Intermediate Moisture Tuna in Seasoning Soy Sauce |
Authors: | เตือนใจ ศิริพาหนะกุล บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | ซอสถั่วเหลือง การผลิต;ปลาทูน่า |
Issue Date: | 2542 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2945 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
161237.pdf | 765.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.