Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2944
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์เนื้อแพะรมควัน |
Other Titles: | Development of smoked goat meat |
Authors: | จันทิรา วงศ์วิเชียร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | เนื้อแพะ |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2944 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
278834_app.pdf | 310.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278834_bibli.pdf | 117.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278834_ch4.pdf | 128.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278834_ch3.pdf | 359.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278834_ch2.pdf | 129.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278834_ch1.pdf | 271.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278834_con.pdf | 113.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278834_ab.pdf | 101.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
278834_ti.pdf | 70.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.