Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2944
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์เนื้อแพะรมควัน
Other Titles: Development of smoked goat meat
Authors: จันทิรา วงศ์วิเชียร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: เนื้อแพะ
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2944
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
278834_app.pdf310.44 kBAdobe PDFView/Open
278834_bibli.pdf117.9 kBAdobe PDFView/Open
278834_ch4.pdf128.27 kBAdobe PDFView/Open
278834_ch3.pdf359.17 kBAdobe PDFView/Open
278834_ch2.pdf129.54 kBAdobe PDFView/Open
278834_ch1.pdf271.17 kBAdobe PDFView/Open
278834_con.pdf113.64 kBAdobe PDFView/Open
278834_ab.pdf101.08 kBAdobe PDFView/Open
278834_ti.pdf70.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.