Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2942
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธิติมา จันทโกศลen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:36Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:36Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2942-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format(16) 145 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectการเกิดเจลen_US
dc.subjectกุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษาen_US
dc.titleผลของความดันสูงและความร้อนต่อคุณลักษณะโปรตีนกล้ามเนิ้อและคุณสมบัติการเกิดของกุ้งกุลาดำen_US
dc.title.alternativeEffect of high pressure and heat treatment on muscle protein characteristic and gel forming property of black tiger shrimp (Pennaeus monodon fabricius)en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
242642.pdf164.29 kBAdobe PDFView/Open
242642_app.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open
242642_bibli.pdf200.35 kBAdobe PDFView/Open
242642_ch4.pdf59.19 kBAdobe PDFView/Open
242642_ch3.pdf6.35 MBAdobe PDFView/Open
242642_ch2.pdf163.88 kBAdobe PDFView/Open
242642_ch1.pdf987.12 kBAdobe PDFView/Open
242642_con.pdf177.99 kBAdobe PDFView/Open
242642_ab.pdf122.23 kBAdobe PDFView/Open
242642_ti.pdf12.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.