Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2940
Title: | การลดค่าวอเตอร์แอกติวิตีและคุณภาพการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์ปลาข้างเหลืองกึ่งแห้ง |
Other Titles: | Water Activity reduction and storage qualities of intermediate moisture yellowstrip trevally (Selaroides leptolepis) |
Authors: | ปัทมกร พรหมจรรย์ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์อาหาร การเก็บและรักษา;ปลา การเก็บและรักษา- |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2546 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2940 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
238170.pdf | 105.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238170_app.pdf | 314.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238170_bibli.pdf | 99.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238170_ch4.pdf | 89.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238170_ch3.pdf | 289.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238170_ch2.pdf | 131.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238170_ch1.pdf | 432.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238170_con.pdf | 99.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238170_ab.pdf | 101.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238170_ti.pdf | 35.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.