Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2938
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปารมี ชุมศรีen_US
dc.date2550en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:25Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:25Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2938-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550en_US
dc.format(18) 173 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกระเจี๊ยบแดงen_US
dc.subjectกระเจี๊ยบแดง การผลิตen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์กระเจี๊ยบแดงสกัดเข้มข้นen_US
dc.title.alternativeDevelopment of concentrated roselle (hibiscus sabdariffa linn.) extract producten_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
284743_app.pdf551.81 kBAdobe PDFView/Open
284743_bibli.pdf138 kBAdobe PDFView/Open
284743_ch4.pdf120.25 kBAdobe PDFView/Open
284743_ch3.pdf958.71 kBAdobe PDFView/Open
284743_ch2.pdf571.33 kBAdobe PDFView/Open
284743_ch1.pdf657.07 kBAdobe PDFView/Open
284743_con.pdf82.66 kBAdobe PDFView/Open
284743_ab.pdf93.92 kBAdobe PDFView/Open
284743_ti.pdf40.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.