Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2934
Title: การใช้ประโยนชน์จากกากถั่วลิสงในการผลิตน้ำซอสปรุงรส
Authors: สุธีรา เสาวภาคย์
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: กากถั่วลิสง การผลิต;ถั่วลิสง การผลิต;ซอส การผลิต
Issue Date: 2535
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2535
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2934
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
32781.pdf2.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.