Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2934
Title: | การใช้ประโยนชน์จากกากถั่วลิสงในการผลิตน้ำซอสปรุงรส |
Authors: | สุธีรา เสาวภาคย์ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | กากถั่วลิสง การผลิต;ถั่วลิสง การผลิต;ซอส การผลิต |
Issue Date: | 2535 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2535 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2934 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
32781.pdf | 2.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.