Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2933
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorใบศรี สร้อยสนen_US
dc.date2542en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:19Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:19Z-
dc.date.issued2542en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2933-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542en_US
dc.format(11) 90 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำผลไม้กระป๋องen_US
dc.subjectทุเรียนเทศen_US
dc.subjectน้ำทุเรียนเทศen_US
dc.titleการพัฒนาน้ำทุเรียนเทศพร้อมดื่มบรรจุกระป๋องen_US
dc.title.alternativeDevelopment of Canned Ready-to-drink Soursop Juiceen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
169578.pdf579.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.