Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2932
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารกรอบที่ใช้โปรตีนปลาไฮโดรไลเสตเป็นส่วนประกอบ |
Other Titles: | Development of crispy snack containing fish protein hydrolysate |
Authors: | กฤตลักษณ์ ปะสะกวี คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | อาหารว่าง การผลิต;โปรตีนปลาไฮโดรไลเสต |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2932 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
283147_app.pdf | 173.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_bibli.pdf | 95.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_ch4.pdf | 54.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_ch3.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_ch2.pdf | 308.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_ch1.pdf | 221.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_con.pdf | 102.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_ab.pdf | 108.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283147_ti.pdf | 61.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.