Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2907
Title: | เปรียบเทียบประสิทธิภาพของไคโตซานจากกระดองปลาหมึกและเปลือกกุ้งต่อการห้ามเลือด การสมานแผล และความปลอดภัยในการนำไปใช้ |
Other Titles: | Comparison for the effectiveness of Chitosan from squid pen and prawn shell on hemostasis, wound healing properties and safety |
Authors: | อุตส่าห์ จันทร์อำไพ มณฑา จำเริญรักษ์ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาชีวเคมี คณะวิทยาศาสตร์ (ชีวเคมี) |
Keywords: | โคโตแซน;กระดองปลาหมึก;เปลือกกุ้ง |
Issue Date: | 2544 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2907 |
Appears in Collections: | 328 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
218547.pdf | 16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.