Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2901
Title: | การทำบริสุทธิ์ และศึกษาคุณลักษณะของเลคตินจากถั่วฝักยาว |
Other Titles: | Purification and characterization of lectin from vigna susquipedalis |
Authors: | ทรงศักดิ์ แสงศิริ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาชีวเคมี คณะวิทยาศาสตร์ (ชีวเคมี) |
Keywords: | ถั่วฝักยาว |
Issue Date: | 2547 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2901 |
Appears in Collections: | 328 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
242747.pdf | 1.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242747_bibli.pdf | 140.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242747_ch5.pdf | 101.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242747_ch4.pdf | 135.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242747_ch3.pdf | 380.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242747_ch2.pdf | 173.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242747_ch1.pdf | 427.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242747_con.pdf | 129.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242747_ab.pdf | 115.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242747_ti.pdf | 57.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.