Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2864
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ไพโรจน์ ชุมบัวจันทร์ | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:49:42Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:49:42Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2864 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเครื่องกล)) -- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 | en_US |
dc.format | (23) 131 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | การกลืนผิดปกติ การรักษาด้วยไฟฟ้า | en_US |
dc.title | ผลของคุณสมบัติทางรีโอโลยีของอาหารที่มีต่อสัญญาณไฟฟ้ากล้ามเนื้อลิ้นและคอของอาสาสมัครขณะกลืนโดยการใช้ขั้วไฟฟ้าชนิดปิดผิวหนัง | en_US |
dc.title.alternative | Effect of rheological properties of food on surface electromyography of tongue and thyrohyoid muscles during swallowing in volunteers | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวิศวกรรมเครื่องกล | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ (วิศวกรรมเครื่องกล) | - |
Appears in Collections: | 215 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
249421_app.pdf | 397.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_bibli.pdf | 69.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ch6.pdf | 97.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ch5.pdf | 346.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ch4.pdf | 299.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ch3.pdf | 279.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ch2.pdf | 178.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ch1.pdf | 84.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_con.pdf | 144.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ab.pdf | 85.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ti.pdf | 56.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.