Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2864
Title: | ผลของคุณสมบัติทางรีโอโลยีของอาหารที่มีต่อสัญญาณไฟฟ้ากล้ามเนื้อลิ้นและคอของอาสาสมัครขณะกลืนโดยการใช้ขั้วไฟฟ้าชนิดปิดผิวหนัง |
Other Titles: | Effect of rheological properties of food on surface electromyography of tongue and thyrohyoid muscles during swallowing in volunteers |
Authors: | ไพโรจน์ ชุมบัวจันทร์ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวิศวกรรมเครื่องกล คณะวิศวกรรมศาสตร์ (วิศวกรรมเครื่องกล) |
Keywords: | การกลืนผิดปกติ การรักษาด้วยไฟฟ้า |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเครื่องกล)) -- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2864 |
Appears in Collections: | 215 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
249421_app.pdf | 397.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_bibli.pdf | 69.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ch6.pdf | 97.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ch5.pdf | 346.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ch4.pdf | 299.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ch3.pdf | 279.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ch2.pdf | 178.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ch1.pdf | 84.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_con.pdf | 144.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ab.pdf | 85.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249421_ti.pdf | 56.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.