Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2839
Title: | การประยุกต์ใช้ระบบการวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุมในการผลิตอาหารของโรงครัวโรงพยาบาลชุมชน : กรณีศึกษาโรงพยาบาลระโนด จังหวัดสงขลา |
Other Titles: | Application of HACCP (hazard analysis and critical control points) system in food production of community hospital's kitchen : a case study of Ranode hospital Changwat Songkhla |
Authors: | สุวิมล แก้วแดง บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม (อนามัยสิ่งแวดล้อม) |
Keywords: | การปนเปื้อนในอาหาร ระโนด (สงขลา);ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (อนามัยสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2546 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2839 |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
238199_app5.pdf | 158.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238199_app4.pdf | 787.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238199_app3.pdf | 92.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238199_app2.pdf | 66.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238199_app1.pdf | 206.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238199_bibli.pdf | 84.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238199_ch4.pdf | 71.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238199_ch3.pdf | 367.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238199_ch2.pdf | 229.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238199_ch1.pdf | 569.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238199_con.pdf | 168.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238199_ab.pdf | 73.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
238199_ti.pdf | 29.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.