Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2826
Title: | การพาสเจอไรส์อาหารทางสายให้อาหารในโรงพยาบาลสงขลานครินทร์ เพื่อควบคุมคุณภาพตามหลักการ HACCP |
Other Titles: | Pasteurization of enteral tube feeding in Songklanagrind hospital for quality control according to HACCP principle |
Authors: | ศิริเพ็ญ สุพรรณ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม (อนามัยสิ่งแวดล้อม) |
Keywords: | การปนเปื้อนในอาหาร;การวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม;อาหารสำหรับผู้ป่วย |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (อนามัยสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2545 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2826 |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
222670_app.pdf | 282.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_bibli.pdf | 99.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_ch4.pdf | 76.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_ch3.pdf | 135.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_ch2.pdf | 276.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_ch1.pdf | 331.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_con.pdf | 330.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_ab.pdf | 96.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_ti.pdf | 33.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.