Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2819
Title: | การประยุกต์หลักการวิเคราะห์หาอันตรายที่จุดควบคุมวิกฤตเพื่อตรวจสอบคุณภาพอาหารทางสายให้อาหารในโรงพยาบาลสงขลานครินทร์ |
Other Titles: | Application of HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) for quality assessment of enteral tube feeding in Songklanagarind hospital |
Authors: | เกสราพรรณ พงษ์พินิจศักดิ์ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม (อนามัยสิ่งแวดล้อม) |
Keywords: | อาหารสำหรับผู้ป่วย การเจือปนและการตรวจสอบ;โรงพยาบาล บริการอาหาร |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (อนามัยสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2819 |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
151554.pdf | 1.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.