Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2817
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มณเฑียร รัตนตรัง | en_US |
dc.date | 2550 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:47:12Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:47:12Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2817 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (อนามัยสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 | en_US |
dc.format | (10) 104 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนที่ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | หนู การควบคุม หาดใหญ่ (สงขลา) | en_US |
dc.title | อิทธิพลของระยะห่างจากแหล่งอาหารและพฤติกรรมการป้องกันและการกำจัดหนูของครัวเรือนต่อจำนวนหนูที่ดักได้ในครัวเรือน ในเขตเทศบาลนครหาดใหญ่ จังหวัดสงขลา | en_US |
dc.title.alternative | Influence of distance from food sources and household behavior of rat prevention and rat elimination on number of rats trapped in households within Hat Yai city municipality, Changwat Songkhla | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม | en_US |
dc.contributor.department | คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม (อนามัยสิ่งแวดล้อม) | - |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
297944_app.pdf | 4.09 MB | Adobe PDF | View/Open | |
297944_bibli.pdf | 89.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
297944_ch5.pdf | 83.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
297944_ch4.pdf | 205.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
297944_ch3.pdf | 145.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
297944_ch2.pdf | 433.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
297944_ch1.pdf | 84.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
297944_con.pdf | 48.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
297944_ab.pdf | 64.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
297944_ti.pdf | 55.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.