Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2612
Title: | การดูดซึมน้ำมันในการทอดผลิตภัณฑ์เต้าหู้ปลาภายในสภาวะสุญญากาศ |
Other Titles: | Oil absorption during vacuum frying of fish tofu |
Authors: | ธิวาริ โอภิธากร บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวิศวกรรมเคมี คณะวิศวกรรมศาสตร์ (วิศวกรรมเคมี) |
Keywords: | อาหาร การทอด;น้ำมันและไขมัน;การดูดซับ;การปรุงอาหาร;เต้าหู้ปลา การทอด |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเคมี)) -- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2612 |
Appears in Collections: | 230 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
249393_app.pdf | 7.73 MB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_bibli.pdf | 54.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ch5.pdf | 74.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ch4.pdf | 4.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ch3.pdf | 5.77 MB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ch2.pdf | 621.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ch1.pdf | 591.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_con.pdf | 235.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ab.pdf | 66.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
249393_ti.pdf | 31.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.