Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2586
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ถาวร อริยภูชัย | en_US |
dc.date | 2550 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:40:23Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:40:23Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2586 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 | en_US |
dc.format | (15) 125 แผ่น ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เครื่องทอดภายใต้สุญญากาศ | en_US |
dc.subject | กล้วยหอม การทอด | en_US |
dc.title | แบบจำลองการเปลี่ยนแปลงโครงสร้างของกล้วยหอมที่ผ่านการทอดภายใต้สภาวะสุญญากาศ | en_US |
dc.title.alternative | Modeling the structural changes of vacuum fried bananas | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวิศวกรรมเคมี | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ (วิศวกรรมเคมี) | - |
Appears in Collections: | 230 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
293271_app.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_bibli.pdf | 94.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_ch4.pdf | 121.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_ch3.pdf | 2.97 MB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_ch2.pdf | 502.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_ch1.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_con.pdf | 95.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_ab.pdf | 86.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_ti.pdf | 76.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.