Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2586
Title: | แบบจำลองการเปลี่ยนแปลงโครงสร้างของกล้วยหอมที่ผ่านการทอดภายใต้สภาวะสุญญากาศ |
Other Titles: | Modeling the structural changes of vacuum fried bananas |
Authors: | ถาวร อริยภูชัย บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวิศวกรรมเคมี คณะวิศวกรรมศาสตร์ (วิศวกรรมเคมี) |
Keywords: | เครื่องทอดภายใต้สุญญากาศ;กล้วยหอม การทอด |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2586 |
Appears in Collections: | 230 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
293271_app.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_bibli.pdf | 94.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_ch4.pdf | 121.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_ch3.pdf | 2.97 MB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_ch2.pdf | 502.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_ch1.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_con.pdf | 95.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_ab.pdf | 86.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293271_ti.pdf | 76.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.