Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2420
Title: | ผลร่วมระหว่างสารสกัดพืชสมุนไพร พีเอชและความเข้มข้นของเกลือโซเดียมคลอไรด์หรือน้ำตาลซูโครสต่อการเจริญของยีสต์ที่แยกได้จากน้ำผักกาดดองและน้ำส้มคั้น |
Other Titles: | The combined effect of herbal extracts, pH and NaCl or sucrose on the growth of isolated yeasts from pickle and orange juice |
Authors: | ดาวริน สุขเกษม คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ) |
Keywords: | ยีสต์ การผลิต;สารสกัดจากพืช |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2420 |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
285949_app.pdf | 3.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
285949_bibli.pdf | 139.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285949_ch4.pdf | 170.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285949_ch3.pdf | 772.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285949_ch2.pdf | 254.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285949_ch1.pdf | 388.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285949_con.pdf | 125.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285949_ab.pdf | 135.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285949_ti.pdf | 83.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.