Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2414
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วันชัย เกียรติพิมล | en_US |
dc.date | 2545 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:34:42Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:34:42Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2414 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2545 | en_US |
dc.format | (13) 89 แผ่น : แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โปรตีนไฮโดรไลเสต การผลิต | en_US |
dc.subject | ปลากดเหลือง อาหาร | en_US |
dc.subject | ปลากดเหลือง การเลี้ยง | en_US |
dc.subject | เอนไซม์ | en_US |
dc.title | การผลิตและการใช้โปรตีนโฮโดรไลเสตและสารสกัดจากปลาจากวัสดุเศษเหลือโรงงานแปรรูปอาหารทะเลเป็นสารดึงดูดการกินอาหารของปลากดเหลือง (Mystus nemurus cuv. and val.) | en_US |
dc.title.alternative | Production and use of protein Hydrolysate and fish extract from seafood processing wastes as an attractant for yellow mystus (Mystus nemurus Cuv.and Val.) | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ) | en_US |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
230286_app2.pdf | 71.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
230286_app1.pdf | 255.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
230286_bibli.pdf | 284.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
230286_ch4.pdf | 54.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
230286_ch3.pdf | 262.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
230286_ch2.pdf | 140.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
230286_ch1.pdf | 204.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
230286_con.pdf | 86.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
230286_ab.pdf | 83.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
230286_ti.pdf | 44.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.