Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2329
Title: | การศึกษารูปแบบและความเข้มข้นที่เหมาะสมของวิตามินซีที่ใช้ในอาหารปลากดเหลือง (Mystus nemurus Cuv.and Val.) |
Other Titles: | Studies on Forms and Optimum Concentration of Vitamin C in Diets for Green Catfish (Mystus Cuv.& Val.) |
Authors: | วุฒิพร พรหมขุนทอง สุภฎา คีรีรัฐนิคม คณะทรัพยากรธรรมชาติ (วาริชศาสตร์) บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวาริชศาสตร์ |
Keywords: | ปลากดเหลือง อาหาร;ปลากดเหลือง การเจริญเติบโต;วิตามินซี |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2329 |
Appears in Collections: | 530 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
149163.pdf | 9.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.