Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2328
Title: | ผลของปฏิกิริยาออกซิเดชันของไขมันในปลาป่นที่เก็บรักษาในสภาที่แตกต่างกันต่อการเจริญเติบโต ประสิทธิภาพการใช้อาหารและพยาธิสภาพเนื้อเยื่อตับของกุ้งกุลาดำ (Penaeus monodon) |
Other Titles: | Effects of lipid oxidation in fish meal stored under different conditions on growth, feed efficiency and changes of hepatopancreatic tissue of black tiger shrimp (penaeus monodon) |
Authors: | ระพีพรรณ เลาหบรรจง คณะทรัพยากรธรรมชาติ (วาริชศาสตร์) บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวาริชศาสตร์ |
Keywords: | กุ้งกุลาดำ การเจริญเติบโต;อาหาร องค์ประกอบของไขัน;ไขมัน ออกซิเดชัน |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2328 |
Appears in Collections: | 530 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
282273_app.pdf | 518.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282273_bibli.pdf | 128.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282273_ch5.pdf | 86.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282273_ch4.pdf | 163.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282273_ch3.pdf | 4.03 MB | Adobe PDF | View/Open | |
282273_ch2.pdf | 145.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282273_ch1.pdf | 222.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282273_con.pdf | 88.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282273_ab.pdf | 94.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282273_ti.pdf | 192.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.