Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2304
Title: การคัดเลือกผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองชนิดต่างๆ ด้วยเทคนิคการย่อยในห้องปฏิบัติการและการนำผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองไปใช้ทดแทนปลาป่นในอาหารปลากดเหลือง (Mystus nemurus Cur. and Val
Other Titles: Selection of soybean products using in vitro digestion technique and replacement of fishmeal with soybean products in diets for yellow catfish (Mystus nemurus Cuv. and Val.)
Authors: ปรเมษฐ์ มุสิการุณ
คณะทรัพยากรธรรมชาติ (วาริชศาสตร์)
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวาริชศาสตร์
Keywords: ปลากดเหลือง อาหาร
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2304
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
283691_app.pdf181.67 kBAdobe PDFView/Open
283691_bibli.pdf140.38 kBAdobe PDFView/Open
283691_ch5.pdf106.28 kBAdobe PDFView/Open
283691_ch4.pdf157.86 kBAdobe PDFView/Open
283691_ch3.pdf242.31 kBAdobe PDFView/Open
283691_ch2.pdf189.85 kBAdobe PDFView/Open
283691_ch1.pdf663.1 kBAdobe PDFView/Open
283691_con.pdf120.64 kBAdobe PDFView/Open
283691_ab.pdf121.8 kBAdobe PDFView/Open
283691_ti.pdf46.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.