Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2304
Title: | การคัดเลือกผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองชนิดต่างๆ ด้วยเทคนิคการย่อยในห้องปฏิบัติการและการนำผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองไปใช้ทดแทนปลาป่นในอาหารปลากดเหลือง (Mystus nemurus Cur. and Val |
Other Titles: | Selection of soybean products using in vitro digestion technique and replacement of fishmeal with soybean products in diets for yellow catfish (Mystus nemurus Cuv. and Val.) |
Authors: | ปรเมษฐ์ มุสิการุณ คณะทรัพยากรธรรมชาติ (วาริชศาสตร์) บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวาริชศาสตร์ |
Keywords: | ปลากดเหลือง อาหาร |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2304 |
Appears in Collections: | 530 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
283691_app.pdf | 181.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_bibli.pdf | 140.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ch5.pdf | 106.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ch4.pdf | 157.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ch3.pdf | 242.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ch2.pdf | 189.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ch1.pdf | 663.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_con.pdf | 120.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ab.pdf | 121.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ti.pdf | 46.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.