Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1894
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุภัตรา อุปวรรณ | en_US |
dc.date | 2545 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:14:50Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:14:50Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1894 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (โรคพืชวิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2545 | en_US |
dc.format | (10) 59 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | คะน้า โรคและศัตรูพืช | en_US |
dc.subject | โรคเน่าคอดิน การป้องกันและควบคุม | en_US |
dc.title | การพัฒนามวลชีวภาพเชื้อจุลินทรีย์ปฏิปักษ์ เพื่อใช้ในการควบคุมโรคเน่าคอดินของต้นกล้าคะน้าที่เกิดจากเชื้อ Pythium aphanidermatum (Edson) Fitzp. | en_US |
dc.title.alternative | Development of effective biological control agents to control damping-off of chinese kale seedlings caused by Pythium aphanidermatum ZEdsonX Fitzp. | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ (โรคพืชวิทยา) | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาโรคพืชวิทยา | - |
Appears in Collections: | 535 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
223365_app.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
223365_bibli.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | View/Open | |
223365_ch5.pdf | 633.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
223365_ch4.pdf | 2.11 MB | Adobe PDF | View/Open | |
223365_ch3.pdf | 8.4 MB | Adobe PDF | View/Open | |
223365_ch2.pdf | 4.37 MB | Adobe PDF | View/Open | |
223365_ch1.pdf | 2.97 MB | Adobe PDF | View/Open | |
223365_con.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open | |
223365_ab.pdf | 703.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
223365_ti.pdf | 312.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.