Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1891
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนภาพร เทียนธนานุรักษ์en_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:14:28Z-
dc.date.available2010-05-06T05:14:28Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1891-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ทันตกรรมประดิษฐ์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format(13) 61 แผ่นen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเคลือบฟันen_US
dc.subjectอาหารไทยen_US
dc.titleการประเมินอาหารไทยที่มีฤทธิ์เป็นกรดต่อผิวเคลือบฟันen_US
dc.title.alternativeEvaluation of acidic Thai Food on dental enamelen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะทันตแพทยศาสตร์ (ทันตกรรมประดิษฐ์)en_US
Appears in Collections:665 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
245851_app.pdf79.52 kBAdobe PDFView/Open
245851_bibli.pdf57.91 kBAdobe PDFView/Open
245851_ch5.pdf78.29 kBAdobe PDFView/Open
245851_ch4.pdf106.19 kBAdobe PDFView/Open
245851_ch3.pdf386.93 kBAdobe PDFView/Open
245851_ch2.pdf137.3 kBAdobe PDFView/Open
245851_ch1.pdf202.41 kBAdobe PDFView/Open
245851_con.pdf88.88 kBAdobe PDFView/Open
245851_ab.pdf104.23 kBAdobe PDFView/Open
245851_ti.pdf70 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.