Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1891
Title: การประเมินอาหารไทยที่มีฤทธิ์เป็นกรดต่อผิวเคลือบฟัน
Other Titles: Evaluation of acidic Thai Food on dental enamel
Authors: นภาพร เทียนธนานุรักษ์
คณะทันตแพทยศาสตร์ (ทันตกรรมประดิษฐ์)
Keywords: เคลือบฟัน;อาหารไทย
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ทันตกรรมประดิษฐ์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1891
Appears in Collections:665 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
245851_app.pdf79.52 kBAdobe PDFView/Open
245851_bibli.pdf57.91 kBAdobe PDFView/Open
245851_ch5.pdf78.29 kBAdobe PDFView/Open
245851_ch4.pdf106.19 kBAdobe PDFView/Open
245851_ch3.pdf386.93 kBAdobe PDFView/Open
245851_ch2.pdf137.3 kBAdobe PDFView/Open
245851_ch1.pdf202.41 kBAdobe PDFView/Open
245851_con.pdf88.88 kBAdobe PDFView/Open
245851_ab.pdf104.23 kBAdobe PDFView/Open
245851_ti.pdf70 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.